About Us

About Us

DE POORT van Andries  is een familie horecabedrijf sinds 1996 die een nieuwe zaak geopend heeft in 2017 in Sint-Andries . Onze zonen Sam en Pieter volgden beiden  koksopleiding in hotelschool spermalie te Brugge en nu bieden zij een speelse kijk op de Belgische keuken met brede wereldse invloeden met de nadruk op lokale, rustieke, seizoensgebonden en duurzame ingrediënten. De gerechten zijn ontworpen om te proeven en te delen en worden aangevuld met een heerlijke cocktailervaring die wordt geserveerd in een levendige sfeer die gasten verwelkomen.


Design

DE POORT van Andries biedt een unieke mix van een intieme, gastvrije en lekkere eetervaring in het gezellige

centrum van Sint-Andries .

Het restaurant is ontworpen door de eigenaars zelf en biedt ondermeer een bar met zitplaatsen, een open keuken, een eetzaal die plaats biedt voor 36 personen en voor de warme dagen een zuiders terras .

Het decor is ook speels geïnjecteerd met moderne invloeden : roestvrij staal en mat glas worden afgewisseld met materialen uit de oude tijd, waaronder wit marmer, rustiek hout en keramische tegels.